2016-01-20 09:03:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma minden könnyebbé válik

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ennél a bolygóállásnál mindenképpen szüksége van egy kis mozgásra, legalább egy sétát tegyen a parkban. Konfliktusok esetén most az a célravezető, ha nem kertel, és őszintén elmondja a véleményét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma minden az elképzelései szerint alakul, nem kell zavaró tényezőkkel számolnia. A munkahelyén is nyugodt a légkör. Örüljön ennek a feszültségmentes napnak, délutánra pedig szervezzen találkozót a barátaival!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, kellemes kapcsolatban az Uránusszal. Ez bizakodóvá teszi önt, optimistán tekint a jövőbe. Nagyszerű ötletei támadnak. Új feladatokba ma ne kezdjen bele, mert a Merkúr még hátráló mozgásban van.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Plútó szemben áll a Rák jegyével. Valaki nagyon féltékeny önre, vagy irigyli a helyzete miatt, és ez rosszindulatúvá teszi az illetőt. Legyen óvatos! Igényeit ez a bolygó nagyon magasra emeli, és mások elvárásait is fokozza ön felé. Láthatóan nem tud majd mindenkinek eleget tenni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Szaturnusz a legjobb fényszöget veti az Oroszlán jegyére. Ez mindent megkönnyít egy kicsit. A Plútó fényszöge viszont nézeteltérésekhez vezethet. Vigyázzon, hirtelen haragjában nehogy olyasmi csússzon ki a száján, amit később megbánna!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter kellemesen kapcsolódik a Naphoz. Ettől ön különleges kisugárzást kap. Amit a fejébe vesz, azt keresztül is tudja majd vinni, és könnyedén megkaphatja azt, amit akar. Ragyogóan érzi magát, az egész világot át tudná ölelni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap sok hatalmi harcot tartogat. Kerülje el azokat az embereket, akiknek rossz kedvük van és ingerültek. Sajnos a Plútó az ön hangulatát is elrontja, emiatt ön is feszültebb a szokottnál.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap már jobban alakul, mint a tegnapi. A Plútó segítségével könnyedén érvényesíteni tudja majd az akaratát. Nagyon kellemesen érzi magát, nyugodt, és boldog lesz. Este egy telefonbeszélgetés során izgalmas információk birtokába jut.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyszerűen indul a napja. Új, örömteli dolog kezd körvonalazódni az életében. Még nem látja tisztán, hogyan valósulhatna meg a terve, de egyre több körülmény játszik a kezére… Délután egyik szerencsés véletlen éri a másikat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó mágikus kisugárzással ruházza fel, ma minden sikerülhet! Gondolkodjon el a jövőjéről. Most végre tisztán látja, hogy mit is akar valójában.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma minden könnyebbé válik, kellemesnek találja az életét. A Plútó miatt azonban akadályokkal is számolnia kell. Valaki szemrehányást tesz önnek, és állandóan kritizálja. Számítson erre, akkor könnyebben tudja kezelni a helyzetet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars sok erőt ad önnek. Használja fel ezt a napot arra, hogy befejezze a régóta halogatott feladatait. Délután találkozzon a barátaival, valakinek nagy szüksége van a támogatására!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: